Skip to main content

Δημιουργία Ιστοσελίδας!

Τι σημαίνει ποιοτική Ιστοσελίδα

Δημιουργία Ιστοσελίδας ποιοτικά και σωστά. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί  μια σύνθεση παραμέτρων, όπως η δομή, η σχεδίαση, το περιεχόμενο καθώς και το πλήθος και είδος των επισκεπτών της. Είναι αλήθεια ότι μόνο οι έμπειροι επαγγελματίες μπορούμε να δημιουργήσουμε με επιτυχία ιστοσελίδες ποιοτικές που φέρνουν αποτέλεσμα.

Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν άρτια την ιστοσελίδας σας σε όλα τα επίπεδα. Λειτουργικότητα, Ασφάλεια και Περιεχόμενο είναι τα σημεία-κλειδιά πάνω στα οποία εργαζόμαστε με επιμέλεια και προσήλωση. Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να διασφαλίζει το περιεχόμενό της από πιθανές επιθέσεις. Η Just Do It Production με κάθε δημιουργία ιστοσελίδας σας παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης που διαφυλάσσουν την διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας για να μη χάσετε πελάτη ποτέ. Οι λειτουργίες της κάθε ιστοσελίδας σας θα πρέπει να είναι ορθά δομημένες και όσο το δυνατόν πιο απλές. Ο σχεδιασμός είναι το κομμάτι εκείνο που προσελκύει τους επισκέπτες να περιηγηθούν στο περιεχόμενο της, το οποίο οφείλει να είναι πλούσιο και ταυτόχρονα έγκυρο και χρήσιμο.

♦ Ιστοσελίδες Παρουσίασης

  • Εταιρική Παρουσίαση και Υπηρεσίες
  • Ελεύθεροι Επαγγελματίες
  • Οργανισμοί
  • Προσωπικά ή Ειδησεογραφικά Blog
  • Ξενοδοχειακές Ιστοσελίδες

♦ Χαρακτηριστικά

  • Φιλοξενία – Hosting
  • SEO Friendly & SEO Support – Consulting
  • Responsive Design – Σχεδίαση για όλες τις συσκευές
  • Υποστήριξη μετά την κατασκευή
  • Internet Marketing Consulting – Συμβουλευτική ανάπτυξης ιστοσελίδας

Δείτε άμεσα όλα τα δεδομένα για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

 

 

portfolio single gallery 2Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με το εργαλείο Google Analytics με σκοπό να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Οι πληροφορίες που σας παρέχονται από το Google Analytics και σχετίζονται με την επισκεψίμοτητα, είναι εκατοντάδες, τόσο ποσοτικές όσο και ποιοτικές.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης με άμεση συνέπεια να εμφανίζονται στα αποτέλεσμα των αναζητήσεων στις υψηλότερες θέσεις. Συνδέουμε κάθε ιστοσελίδα με το εργαλείο Webmaster, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να παρατηρήσουμε σε ποιες και πόσες λέξεις κλειδιά εμφανίζεται η ιστοσελίδα μας. Στόχος είναι να εμφανιζόμαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα. Επίσης, είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας σε λέξεις κλειδιά που επιλέγουμε και αυτές να είναι σχετικές με το αντικείμενο που πραγματεύεται η ιστοσελίδα.

 

Responsive & Cross Platform Design

Κάθε άρτια δομημένη ιστοσελίδα πρέπει να λειτουργεί με σωστό τρόπο σε όλους τους Browser – περιηγητές (Chrome , Explorer , Mozilla, Safari). Επίσης, είναι απαραίτητο να λειτουργεί αποδοτικά σε κάθε συσκευή όπως SmartPhone, Tablet, PC, Smart TV & Laptop. Οι χρήστες του διαδικτύου όλο ένα και περισσότερο χρησιμοποιούν Smart συσκευές για να αναζητήσουν και να περιηγηθούν στις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν.

Αυτή η τάση για περιήγηση από κινητές ή έξυπνες συσκευές είναι αυξανόμενη και μαζί της εντείνεται η ανάγκη η σχεδίαση της ιστοσελίδας να είναι Responsive δηλαδή να προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

Αποτελεσματική Ιστοσελίδα

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Αποτελεσματική ιστοσελίδα σημαίνει άμεσο κέρδος. Σκοπός μας είναι να αποκτήσετε το συντομότερο δυνατό νέους πελάτες που μέχρι πρότινος δε γνώριζαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Αυτό το εξασφαλίζουμε με μια άρτια δομημένη κατασκευή την οποία μεταγενέστερα την προωθούμε σωστά.  Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να δημιουργήσουμε για εσάς το διαδικτυακό εργαλείο που θα μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες.

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα και θα σας στείλουμε στο Email σας μία προσαρμοσμένη προσφορά για να αποκτήσετε άμεσα την ιστοσελίδα που σας ταιριάζει. Μετά την κατασκευή σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο τομέα της υποστήριξης και συντήρησης ιστοσελίδων. Επίσης σας προσφέρουμε υπηρεσίες προώθησης της ιστοσελίδας σας. Εδώ θα βρείτε  το σύνολο των υπηρεσιών μας: Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων.

Έρευνα

Επειδή όλα ξεκινούν από την σωστή έρευνα, η ομάδα μας πριν προχωρήσει στην υλοποίηση του εκάστοτε project, φροντίζει να διεξάγει ολοκληρωμένη έρευνα με γνώμονα τις ανάγκες σας!

Προετοιμασία

Η σωστή προετοιμασία είναι το βασικότερο συστατικό όλων. Για τον λόγο αυτό, επενδύουμε τον απαιτούμενο χρόνο σε συνεργασία μαζί σας προτού μεταβούμε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας.

Σχεδιασμός

Γραφιστική ομάδα και ομάδα προγραμματιστών γίνονται ένα και σύμφωνα με τα δικά σας “θέλω” και το πλάνο της προετοιμασίας, δημιουργούν ένα μοναδικό σχεδιασμό για την ψηφιακή σας παρουσία.

Ανάπτυξη

Αφού ολοκληρωθούν επιτυχώς τα στάδια της έρευνας, της προετοιμασίας και του σχεδιασμού, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας ολοκληρώνοντας έτσι τον στόχο μας!

elGR