Skip to main content

Kατασκευή Eshop

Βρίσκεστε σε αυτήν την σελίδα γιατί πιθανότατα ενδιαφέρεστε για την άρτια κατασκευή του Eshop σας. Στην Just Do It Production θα βρείτε μια ομάδα ταλαντούχων και έμπειρων επαγγελματιών που έχουμε τον τρόπο εκτός από την δημιουργία του e-shop σας, να μετατρέψουμε την επισκεψιμότητα σε πωλήσεις.

Το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία με βήματα που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος – eshop άριστης ποιότητας και άμεσης κερδοφορίας.

Βήμα 1: Έρευνα και Στρατηγική

Στο πρώτο βήμα συλλέγουμε όλες τις πληροφορίες σχεδιάζοντας την στρατηγική μας. Δημιουργούμε ένα Marketing Plan με σκοπό να απαντήσουμε σε κομβικά για την πορεία ερωτήματα. Στη συνέχεια ερευνούμε-αναλύουμε τον ανταγωνισμό προκειμένου να εντοπιστούν ευκαιρίες και αδυναμίες.

Βήμα 2: Επιλογή της κατάλληλης σχεδίασης

Έχοντας συγκεντρώσει όλη την γνώση από το προηγούμενο βήμα, σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις ακολουθώντας τις ανάγκες σας. Δεν σας προτρέπουμε απλά να επιλέξετε ένα έτοιμο Template και να προσθέσουμε σε αυτό πληροφορίες. Επιλέγουμε την σχεδίαση που ταιριάζει στις ανάγκες σας σύμφωνα με το πλάνο που κάναμε κατά το πρώτο βήμα.

Βασικοί στόχοι σε αυτό το στάδιο είναι η:

 • Απλή και λειτουργική σχεδίαση που δεν προκαλεί σύγχυση στους χρήστες.
 • Άρτια αισθητική ώστε το αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό για τον εκάστοτε επισκέπτη.

 

Βήμα 3: Περισυλλογή περιεχομένου για την κατασκευή Eshop

Σε αυτό το βήμα συγκεντρώνουμε σε συνεργασία μαζί σας και με τυποποιημένο τρόπο όλα τα προϊόντα, τις κατηγορίες προϊόντων, τα σχετικά φίλτρα και κάθε πληροφορία που θα αναρτήσουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν αναμένουμε απλά να μας προωθήσετε το περιεχόμενό σας αλλά σας παρουσιάζουμε τον τρόπο καταχώρησης με τα κατάλληλα εργαλεία, προκειμένου να ολοκληρωθεί γρήγορα και σωστά το έργο μας. 

Εάν έχετε όλα τα δεδομένα σας καταχωρημένα σε κάποιο σύστημα αποθήκης ή ERP μπορούμε να διασυνδεθούμε εκεί και να τα δεσμεύσουμε με αυτόματο τρόπο.

Βήμα 4: Ρύθμιση όρων χρήσης, μεταφορικών και πληρωμών

Σε αυτό το βήμα ρυθμίζουμε στο e-shop τον τρόπο που θα χρεώνουμε τον κάθε πελάτη για τα μεταφορικά. Υπάρχουν αρκετές επιλογές με την πιο διαδεδομένη να είναι ανάλογα με το βάρος των προϊόντων. Επίσης ρυθμίζουμε όλους του επιθυμητούς τρόπους πληρωμής που θέλετε να παρέχετε στου πελάτες σας. Τέλος, καταχωρούμε κάθε χρήσιμη πληροφορία, όλους τους όρους χρήσης και κάθε άλλο περιεχόμενο σχετικό με την επιχείρησή σας.

 

Βήμα 5: Διορθώσεις κατά την κατασκευή Eshop

Σε αυτό το βήμα σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα και αναμένουμε διορθώσεις. Άμεσα τροποποιούμε το έργο σύμφωνα με τις καινούριες απαιτήσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μετά την παρουσίαση του e-shop.

Βήμα 6: Διασφάλιση ποιότητας 

Πριν σας παραδώσουμε το έργο, διενεργούμε περισσότερους από 50 τεχνικούς ελέγχους ώστε να διαπιστώσουμε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα θα λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σας παραδίδουμε σχετική γραπτή αναφορά με όλους του ελέγχους που έχουν ολοκληρωθεί.

Ενδεικτικά μερικοί έλεγχοι αφορούν στην:

 • Γρήγορη Ταχύτητα φόρτωσης ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Άψογη λειτουργία σε Smartphone και Tablet
 • Εγκατάσταση SSL Certificate

Βήμα 7: Εκπαίδευση και Παράδοση 

Στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης του έργου, σας εκπαιδεύουμε ως προς τη χρήση του. Παρακολουθείτε τυποποιημένο σεμινάριο έως 4 ωρών με σκοπό να δύναται ο χειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος να λειτουργεί αυτόνομα. Μετά την κατασκευή δεν σας εγκαταλείπουμε, καθώς έχουμε ειδικά σχεδιασμένα πακέτα υποστήριξης eshop αλλά και προώθησης.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για την κατασκευή του Eshop σας;

 • Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που δεν κατασκευάζουμε απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αντιμετωπίζουμε το έργο σας ολοκληρωτικά. Από το Marketing έως και τα γραφιστικά σας.
 • Έχουμε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς αναγνωρισμένους πελάτες.
 • Σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη. Διαθέτουμε τηλεφωνικό κέντρο που δίνει άμεσα λύσεις στο πρόβλημά σας.
 • Μετά την κατασκευή η ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει τις πωλήσεις σας μέσα από κάποιο πλάνο διαφήμισης.

Τι κερδίζει ένας επιχειρηματίας από την άρτια κατασκευή Eshop ;

 • Αύξηση πωλήσεων άμεσα τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας.
 • Αύξηση της αναγνωσιμότητας του Brand – επωνυμίας του.
 • Αύξηση του πελατολογίου Online και Offline.
 • Αύξηση του όγκου των πωλήσεων στο υφιστάμενο πελατολόγιο.
 • Αύξηση της κίνησης στο φυσικό κατάστημα.
 • Αύξηση των κερδών της επιχείρησης.
 • Μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση λειτουργείας μόνο διαδικτυακά.

Έρευνα

Επειδή όλα ξεκινούν από την σωστή έρευνα, η ομάδα μας πριν προχωρήσει στην υλοποίηση του εκάστοτε project, φροντίζει να διεξάγει ολοκληρωμένη έρευνα με γνώμονα τις ανάγκες σας!

Προετοιμασία

Η σωστή προετοιμασία είναι το βασικότερο συστατικό όλων. Για τον λόγο αυτό, επενδύουμε τον απαιτούμενο χρόνο σε συνεργασία μαζί σας προτού μεταβούμε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας.

Σχεδιασμός

Γραφιστική ομάδα και ομάδα προγραμματιστών γίνονται ένα και σύμφωνα με τα δικά σας “θέλω” και το πλάνο της προετοιμασίας, δημιουργούν ένα μοναδικό σχεδιασμό για την ψηφιακή σας παρουσία.

Ανάπτυξη

Αφού ολοκληρωθούν επιτυχώς τα στάδια της έρευνας, της προετοιμασίας και του σχεδιασμού, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας ολοκληρώνοντας έτσι τον στόχο μας!

elGR