Skip to main content

Φωτογράφιση προϊόντων

Φωτογραφιζουμε τα προϊόντα σας στο studio μας η στο χωρο σας και σας παραδιδουμε φωτογραφειες ετοιμες για E-shop, Etsy.com, Καταλογους, Lookbook, Skroutz.gr, BestPrice.gr η Social Media.

Φωτογράφιση Προϊόντων που κάνει τη διαφορά

 

Σε κάθε φωτογράφιση προϊόντων παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Εξετάζουμε την κάθε φωτογράφιση με διαφορετικό μάτι και με την εμπειρία μας, σας προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση.

Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο eshop σας, τη στιγμή που μας δίνετε την τελική έγκριση. Φροντίζουμε να έχουν το  σωστό μέγεθος για να φορτώνουν γρήγορα και να διέπονται από τη σωστή seo περιγραφή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε εξατομικευμένη προσφορά.

Web Optimized

Πλήρη Δικαιώματα Χρήσης

SEO Ready

Φωτογραφίες συμβατές με τις πιο γνωστές πλατφόρμες όπως Shopify, WordPress, Amazon.com, Etsy.com, Ebay.com, Skroutz.gr & BestPrice.gr.

Τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών ανήκουν μόνο σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για κανένα απολύτως λόγο.

Παρέχεται βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σχετικά με τον τύπο του αρχείου, την ανάλυση, το μέγεθος, την ονομασία για καλύτερο rank στη Google.

Η σημασία της εταιρικής φωτογράφισης που οι περισσότεροι αγνοούν!

 

Είναι πλέον γενική αλήθεια πως ο κόσμος τείνει ολοένα και περισσότερο να εμπιστεύεται και να στρέφεται σε οτιδήποτε του είναι οικείο, αποφεύγοντας το ξένο, το απρόσωπο, το άγνωστο. Η καθημερινή χρήση του Internet και των Social Media σε συνδυασμό με την εταιρική φωτογράφιση θα επιτρέψει στο κοινό σας να γνωρίσει την επιχείρησή σας, την ομάδα της αλλά και εσάς τους ίδιους, δημιουργώντας μια βάση εγγύτητας και αμεσότητας. Επικοινωνήστε τις νέες ιδέες, την φιλοσοφία, τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις σας μέσω της επαγγελματικής εταιρικής φωτογράφισης. Εξελίσσεστε καθημερινά και σίγουρα το κοινό σας θα ήθελε να το μοιραστείτε μαζί του με κάθε τρόπο!

Συχνές Ερωτήσεις !

Καθοριστικός παράγοντας στο συνολικό κόστος μίας φωτογράφισης είναι ο αριθμός των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία όπως επίσης και το αν η φωτογράφιση γίνει στο στούντιο μας ή στον χώρο σας. Επειδή είναι πολύ πιο αποδοτικό να φωτογραφίσουμε μεγάλες ομάδες προϊόντων, στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Οι σταθερές και επαναλαμβανόμενες συνεργασίες ανταμείβονται με σημαντικές προσφορές.

Πολλοί πελάτες μας είναι από την επαρχία ή το εξωτερικό. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν είστε εδώ με χαρά θα σας γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά! Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να έρθουμε εμείς στον χώρο σας για την φωτογράφιση κατόπιν συνεννόησης. Στα πλαίσια προστασίας και προληπτικών μέτρων απέναντι στον Covid-19, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την επιστροφή των προϊόντων σας εντός αλλά και εκτός Θεσσαλονίκης, Εντελώς Δωρεάν

Αν έχουμε κάνει εμείς λάθος θα αναλάβουμε να φωτογραφίσουμε ξανά το προϊόν σας ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε επανα-φωτογράφιση για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους ή για λόγους που προκύπτουν από λάθος του πελάτη θα πρέπει να το συζητήσετε με τον υπεύθυνο που χειρίζεται την παραγγελία σας.

Με την τελική παράδοση έχετε τα πλήρη δικαιώματα για τις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις σας όσες φορές θέλετε, όπως σας αρέσει, χωρίς να οφείλετε να καταθέσετε οποιοδήποτε αντίτιμο σε εμάς. Με την παράδοση του υλικού σας παραδίδουμε και τα δικαιώματα αυτού, κρατώντας όμως την δυνατότητα  αναδημοσίευσης των φωτογραφιών μόνο για διαφημιστικούς σκοπούς που αφορούν την προβολή της Just Do It Production , πάντοτε με αναφορά και προβολή του λογοτύπου σας, καθώς και για δειγματισμό. Επιτρέπουμε τη χρήση αυτών των φωτογραφιών σε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, εκτύπωσης, συσκευασίας, διαδίκτυο, τηλεόραση, κλπ. Έχετε τα πνευματικά δικαιώματα και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να πωληθούν εκ νέου σε οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια σας.

pizza amalfi 1

Έτοιμοι σε 4 Βήματα

Η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα και η φωτογράφιση των προϊόντων σας θα έχει ολοκληρωθεί πριν το καταλάβετε.

01.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη Just Do It Production αντιμετωπίζουμε την κάθε φωτογράφιση προϊόντων με διαφορετική προσέγγιση. Πείτε μας για το αντικείμενο της δουλειάς σας και τις ανάγκες σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο με προτάσεις που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας.

02.

Στείλτε μας τα προϊόντα σας

Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα σας και αποφύγετε όσα φέρουν φθορές ή γρατζουνιές. Τοποθετήστε τα με τρόπο ασφαλή για να μην υποστούν ζημιές κατά την μεταφορά. Βάλτε στο κουτί έγγραφο με βασικές πληροφορίες και υποδείξεις για τα προϊόντα.

03.

Φωτογράφιση προϊόντων

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε. Από τη στιγμή που μας παραχωρήσετε την έγκριση να προχωρήσουμε, ξεκινά η διασκέδαση!

04.

Κατεβάστε εύκολα τις φωτογραφίες

Εάν θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές ή κάποιες πρόσθετες φωτογραφίσεις (που μπορεί να έχουν επιπλέον κόστος) καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε εγκαίρως και να διεκπεραιωθούν προτού σας επιστρέψουμε τα πράγματά σας.