Skip to main content

Η φιλοσοφία μας

 

Συνώνυμο της Just Do It Production είναι η πολυετής εμπειρία και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για Δημιουργία Ιστοσελίδας, της παροχής Γραφιστικών Υπηρεσιών, των Φωτογραφίσεων/Βίντεο αλλά και του Digital Marketing. Παρακολουθούμε καθημερινά τις νέες εξελίξεις και σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες ιδέες της αγοράς. Η προσέγγιση που επιλέγουμε είναι απολύτως πελατοκεντρική. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός για εμάς. Οι προτάσεις όπως και το τελικό αποτέλεσμα είναι ραμμένο στα μέτρα και τις ανάγκες του. Η εταιρική μας φιλοσοφία έγκειται στην κατανόηση των επιθυμιών σας, στην άμεση εξυπηρέτησή σας και ασφαλώς στην αμφίδρομη δόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης. Μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε τόσο εσάς όσο και την επιχείρηση σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Η εταιρία Just Do It Production με έδρα την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στον χώρο της γραφιστικής, φωτογραφίας και κατασκευής ιστοσελίδων τα τελευταία 21 έτη με χρονολογία έναρξης το 2000. Υπήρξε η πρώτη που δημιούργησε την διαφημιστική εφημερίδα ΕΡΜΗΣ, έναν μηνιαίο Free Press οδηγό αγοράς και όχι μόνο, με 52.000 έντυπα κάθε μήνα. Στην συνέχεια, ακολούθησε το Free Press περιοδικό ΠΡΟΒΟΛΗ διαιωνίζοντας την ίδια φιλοσοφία με αριθμό εντύπων τα 68.000 μηνιαίως. Κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι προσωπική υπόθεση για εμάς και τα κύρια όπλα μας είναι η πολυετής εμπειρία, η συνεχής μελέτη της αγοράς και η ομαδική εργασία. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού ερευνώνται εις βάθος σε καθημερινή βάση, ώστε οι πελάτες που μας εμπιστεύονται να έχουν την μέγιστη δυνατή προβολή και προώθηση. Φροντίζουμε την κάθε λεπτομέρεια με προσήλωση, από το εταιρικό λογότυπο, την επαγγελματική κάρτα ως και την ψηφιακή σας παρουσία μέσω της ιστοσελίδας σας.  Ο άξονάς μας είναι απόλυτα πελατοκεντρικός. Ολόκληρη η διαδικασία, από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, διέπεται από άρρηκτη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας μας και του εκάστοτε πελάτη. Η ομάδα της Just Do It Production έπειτα από 21 χρόνια έχει στο δυναμικό της τους εμπειρότερους γραφίστες, φωτογράφους, video editors, παραγωγούς ραδιοφωνικών σποτ και προγραμματιστές, έτοιμους να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις  μιας επιχείρησης που επιθυμεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στην online και όχι μόνο αγορά. Στην Just Do It Production αναμένουμε να σας γνωρίσουμε και να μελετήσουμε μαζί όλα όσα χρειάζεστε εσείς και η επιχείρησή σας.

01. Web Development & Design (Δημιουργία Ιστοσελίδας)

 

Έχοντας στην διάθεσή μας τα πιο σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα, πληθώρα στρατηγικών, έμπειρη ομάδα και άπλετη δημιουργική διάθεση, αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε την ψηφιακή σας εικόνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δημιουργία της ιστοσελίδα σας είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τους δυνητικούς σας πελάτες επομένως απαραίτητα συστατικά είναι ο σύγχρονος σχεδιασμός, το φρέσκο περιεχόμενο, η αυθεντικότητα και φυσικά να ταιριάζει στην εταιρική σας ταυτότητα. Αν μας χαρακτηρίζει κάτι, αυτό είναι πως δεν θα σταματήσουμε αν δεν φέρουμε το αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό τόσο εσάς όσο και εμάς. Μια άρτια και προσεγμένη ιστοσελίδα όμως πολλές φορές δεν αρκεί ώστε να ξεχωρίσετε στον κόσμο της διαφήμισης. Γνωρίζουμε τα επίπεδα του ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας καθώς και τον βαθμό που εντείνονται καθημερινά.

02. Γραφιστικές Υπηρεσίες

 

Το γραφιστικό μας τμήμα με άκρως δημιουργική διάθεση και ευφάνταστες προτάσεις αναλαμβάνει να διαμορφώσει από το μηδέν το επικοινωνιακό υλικό της επιχείρησής σας, φροντίζοντας να ξεχωρίσετε αφήνωντας παράλληλα τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις! Εντρυφούμε στον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας (Branding) καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αποτελεί εκείνο το στοιχείο που αρχικά σας βοηθάει να συστηθείτε στο κοινό σας, να παρουσιάσετε την ιδέα σας και σε βάθος χρόνου το όνομα σας να γίνει συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας για το κοινό σας! Στην συνέχεια, επενδύουμε στο Company Identity Design διότι η ιδέα σας σε αυτό το στάδιο παίρνει απτή υπόσταση μέσω του logo, των broshures, των banners, των newsletters και οποιουδήποτε άλλου υλικού εσείς επιλέξετε, είτε σε ψηφιακή είτε σε έντυπη μορφή. Οι προτάσεις για την online, και όχι μόνο, εικόνα σας είναι πολλές και εμείς αναμένουμε να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε μεταξύ αυτών, διαλέγοντας την ιδανική!

03. Φωτογραφία & Βίντεο

 

Η εικόνα είναι το πρώτο μέσο με το οποίο θα επικοινωνήσετε στους δυνητικούς σας πελάτες την πληροφορία που θέλετε να λάβουν. Η εικόνα αυτή οφείλει να είναι ξεκάθαρη για τον αποδέκτη της, σαφής στο περιεχομενό της, φρέσκια ως ιδέα και απολύτως καλαίσθητη. Η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και οι ανάγκες της ποικίλουν. Εξετάζουμε διεξοδικά την φύση της και σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο φωτογράφισης και βίντεο, σχεδιασμένο ακριβώς για εσάς.

04. Digital Marketing

 

Ενδεχομένως να σκέφτεστε πως είναι δύσκολο να ανεβείτε στην κορυφή, σωστά; Κάνετε λάθος! Το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή στρατηγική ώστε η επιχείρησή σας και η ιδέα που αυτή φέρει να μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό κάθε πιθανού πελάτη. Μια ομάδα από καταξιωμένους διαφημιστές, κειμενογράφους και digital marketers φροντίζουν όχι μόνο να κατακτήσετε αλλά και να διατηρήσετε την πρώτη θέση στον αγώνα του συνεχούς ανταγωνισμού. Δημιουργούν από κοινού το καταλληλότερο πλάνο, αναλαμβάνουν το social media marketing, σχεδιάζουν με προσήλωση paid ads (Facebook ads, Google ads, Instagram ads) και ενισχύουν ακόμη περισσότερο την online παρουσία σας με σύγχρονα διαφημιστικά εταιρικά βίντεο. Δεν σταματάμε να σας παρέχουμε προτάσεις και λύσεις προώθησης. Φροντίζουμε να μετατρέπουμε το ενδιαφέρον και τα clicks σε πραγματικές πωλήσεις. Σε κάθε project που αναλαμβάνουμε γινόμαστε ένα με τον πελάτη, παίρνουμε το ρίσκο και φέρνουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την κορυφή.

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Πείτε μας τι χρειάζεστε !

Χρειάζεστε Ιστοσελίδα;

Πείτε μας τις ανάγκες σας!