Skip to main content
Delivery App

    Παρακαλούμε συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες.

    Η Κορυφαία Λύση για
    Διανομή Κατ’ Οίκον


    Το Delivery App της JdiWeb θα είναι η καινοτόμος πλατφόρμα διανομής κατ’ οίκον που θα συνδυάζει την άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα και ταχύτητα. Ανήκοντας στην εταιρία Just Do Ιt Production, η εφαρμογή δεσμεύεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διανομής φαγητού και άλλων ειδών, επιστρατεύοντας την άνεση της ψηφιακής εποχής χωρίς να αλλοιώνει την αυθεντικότητα και την παράδοση.

    Στόχος του Delivery App είναι να εξυπηρετεί τόσο τον καταναλωτή όσο και τα καταστήματα. Επομένως, όχι μόνο θα διασφαλίζει την γρήγορη παράδοση κάθε παραγγελίας με απόλυτη ασφάλεια και φρεσκάδα, αλλά παράλληλα θα προσφέρει και στους συνεργάτες μας, τα καταστήματα, δίκαιες συνθήκες συνεργασίας.

    Η Ομάδα Πίσω από το Delivery App

    Η επιτυχία του Delivery App βασίζεται στην εξειδικευμένη ομάδα της JdiWeb, το τμήμα προγραμματιστών της Just Do It Production. Με βαθιά τεχνογνωσία και πάθος για τον προγραμματισμό, η JdiWeb έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα που εξασφαλίζει ότι κάθε βήμα της διαδικασίας – από την διαχείριση του καταστήματος μέχρι την παραγγελία και την διανομή κατ’ οίκον – θα είναι ομαλό και αξιόπιστο. Έχοντας αφιερώσει αμέτρητες ώρες στη βελτιστοποίηση της εφαρμογής, οι προγραμματιστές μας έχουν καταφέρει να σχεδιάσουν μια κορυφαία εμπειρία χρήστη με δυνατότητες συνεχούς βελτίωσης και προσαρμογής στις ανάγκες της αγοράς.

    Κεντρικός Πυρήνας:
    Εξυπηρέτηση και Συνεργασία

    Ο κεντρικός πυρήνας του Delivery App είναι η διασφάλιση της καλύτερης εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της δίκαιης συνεργασίας μεταξύ εφαρμογής και καταστημάτων. Κατανοώντας πλήρως το γεγονός ότι η ποιότητα της εξυπηρέτησης είναι βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών, εμείς στην JdiWeb έχουμε επενδύσει σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα που διασφαλίζει την αμεσότητα, την ακρίβεια και την ασφάλεια σε κάθε παραγγελία.

    Επιπλέον, οι συνεργασίες μας με τα καταστήματα βασίζονται στη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε δίκαιες συνθήκες συνεργασίας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κατάστημα που συνεργάζεται με το Delivery App μας θα απολαμβάνει τα οφέλη της πλατφόρμας μας, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ή την κερδοφορία του.

    Συγκεκριμένα, τα οφέλη αυτά θα είναι:

    • 0% προμήθεια από κάθε παραγγελία
    • Μηδενική επιπλέον χρέωση για τοποθέτηση στην κατηγορία προσφορών
    • Πλήρη προβολή όλων των καταστημάτων χωρίς διάκριση
    • 100% διαχείριση του καταστήματος από τον υπεύθυνο
    • Άμεση είσπραξη των πληρωμών με κάρτα
    • Πλήρη προβολή στατιστικών και ιστορικού παραγγελιών ανά είδος, ποσότητα και πελάτες
    • Δημιουργία κουπονιών βάσει bonus επιβράβευσης ανά πελάτη
    • Διαχειριστικό υπαλλήλων

    Γιατί να Επιλέξετε το Delivery App μας;

    Επιλέγοντας το Delivery App μας, επιλέγετε μια πλατφόρμα που σέβεται τον πελάτη, την ποιότητα του προϊόντος και την δικαιοσύνη στη συνεργασία. Με την υποστήριξη μιας κορυφαίας ομάδας προγραμματισμού, η JdiWeb είναι εδώ για να κάνει την εμπειρία σας στην διανομή κατ’ οίκον όχι μόνο ευχάριστη, αλλά και αξιόπιστη.

    Οργάνωση της επιχείρησης και εξυπηρέτηση του πελάτη σας με ένα μόνο κλικ.

    Η διανομή κατ’ οίκων, όπως πρέπει να είναι.

    Δήλωσε το ενδιαφέρον σου πατώντας Εγγραφή και συμπληρώνοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες! Έπειτα, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

    Ενδιαφέρεσαι;

    Δήλωσε το ενδιαφέρον σου πατώντας Εγγραφή και συμπληρώνοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες! Έπειτα, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

    elGR